Nxitimi i 'hartës së shenjave' mund të dëmtojë zonën e kriptos Aussie – krijuesi i Fintech

Pronari australian i biznesit të kriptove, Fred Schebesta, deklaroi se Australia aktualisht ka një sektor "të sapolindur" të kriptos por kërkon që të "përafrohet me tregjet e tjera kryesore".

Nxitimi i 'hartës së shenjave' mund të dëmtojë hapësirën e kriptove në Aussie - themeluesi i Fintech

Sipërmarrësi australian i kriptove dhe investitori Fred Schebesta e ka përshkruar prioritizimin e qeverisë australiane për hartëzimin e tokeneve si "të mrekullueshëm", por paralajmëron se nxitimi i tij mund të sjellë ndikime shkatërruese në klimën ekonomike.

Vërejtjet e Schebesta-s pasuan që Thesarari australian Jim Chalmers lëshoi ​​një deklaratë më 22 gusht duke specifikuar se "thesari me siguri do të fokusohet në punën e hartës së shenjave" në 2022 për të treguar se si "duhet të rregullohen asetet kripto dhe shërbimet e lidhura me to".

Duke folur për CryptoPumpNews, Schebesta beson se Australia tashmë ka një industri "të reja" të kriptove, por duhet të "përafrohet me tregjet e tjera kryesore dhe rregulloret e tyre".

Schebesta shtoi se "të brendshmet dhe daljet" e hartës së shenjave janë të paqarta, si dhe "gjërat po ndryshojnë gjithashtu".

Schebesta është një pronar biznesi australian, si dhe kapitalist - më së miri i referuar si themeluesi i Finder, një vend kontrasti australian. Schebesta është gjithashtu një themelues i fondit të përbashkët kripto Hive Empire Capital, si dhe një ekspert për Balthazar, një sistem video-lojërash NFT.

Ai diskutoi se nëse "ne nxitojmë" - stërvitja e hartës së shenjave mund të shmangë firmat e kriptove, veçanërisht nëse ka një "qasje shumë të ndryshme" ndaj kombeve të ndryshme.

Schebesta u shqetësua se nuk është momenti për të "shpejtuar", por për të vënë në kohë "për ta marrë lehtë dhe me të vërtetë, me të vërtetë për të bërë një analizë më të thellë".

Lajmi i hartës së shenjave nga qeveria e re federale laburiste e Australisë erdhi 3 muaj pasi hyri në pushtet, duke dëmtuar një heshtje të gjatë se si do t'i afrohej me siguri ligjit të kriptove në vend.

Për momentin, Thesari Chalmers deklaroi se qeveria federale dëshironte të kontrollonte industrinë e kriptove "kryesisht të parregulluar".

“Siç qëndron, sektori i kriptove është kryesisht i parregulluar dhe ne duhet të bëjmë disa punë për të arritur ekuilibrin në mënyrë që të mund të përqafojmë teknologji të reja dhe inovative,” tha ai. 

Related: Qeveria e re e Australisë më në fund sinjalizon qëndrimin e saj të rregullimit të kriptove

Ndërsa shumë në industri e lavdëruan njoftimin si një "hap të rëndësishëm" për industrinë, disa ishin të zhgënjyer që atje vendi nuk ishte "më tej" në rrugën drejt sigurisë rregullatore. 

Avokati australian Liam Hennessy, partner në Gadens tha për CryptoPumpNews se Australia ka qenë në "pararojë të zhvillimeve të kriptove", por thekson se kombi "po bie gradualisht mbrapa Mbretërinë e Bashkuar si dhe SHBA" si rezultat i dështimit për të prodhuar udhëzime për ato "në industrinë e kriptove, veçanërisht ato në shërbimet financiare".

Hennessy mendon se ndërsa hartëzimi i shenjave është thelbësor, ai nuk duhet të jetë theksi kryesor për autoritetet rregullatore.

“Duhet të jetë dytësore për krijimin e disa rregullave dhe rregulloreve tatimore rreth licencimit që ne mund t'u japim bizneseve tona që me të vërtetë kanë nevojë ta dëgjojnë atë në mënyrë që të konkurrojnë me konkurrentët tanë globalë.

Ai ka frikë se Australia po bie në grackën e "të menduarit se pak vëmendje nga qeveria do t'i zgjidhë problemet", të cilat ai beson se ushtrimi i hartës simbolike "disi po konsiderohet".

Schebesta deklaroi se ai foli në një seancë dëgjimore të senatit amerikan në 2021, ku ai theksoi "Australia do të kishte një fluks të madh biznesesh të reja […] sepse është një vend i sigurt, i qëndrueshëm dhe rregullator i shkëlqyer për të ndërtuar biznesin e tyre", duke përfshirë atë "dhjetëra mijëra "të detyrave sigurisht që do të zhvillohen "në dy deri në tre vitet e ardhshme".

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju