Parashikimi i çmimit të Sandbox: SAND është rritur 40% duke rifreskuar nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 5.63 dollarë

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 90d948d972fab98a2b00d464f9db16cb - Parashikimi i çmimit të Sandbox: SAND është rritur 40% duke rifreskuar nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 5.63 - 7 dollarë By Nancy Lubale Botuar 4 orë më parë Përditësuar 4 orë më parë

Trendi rritës i çmimit Sandbox ka parë në fakt tokenin e lojërave kompjuterike të freskojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave për të tretën herë në 3 ditë. Rritja e investitorëve në NFT si dhe kriptomat e lojërave kompjuterike në metaverse mbeten për të mbështetur trendin rritës të SAND.

Çmimi Sandbox dëmtoi mbi 5.00 dollarë shkallën emocionale për herë të parë ndonjëherë më parë, pasi financuesit nxitojnë të kenë një byrek me detyrat e Metaverse-së për të fituar. Rritja e normës së interesit të klientit, që filloi nga riemërtimi i Facebook në Meta, pa çmimin e SAND-it të rritet me 40% për të freskuar nivelin më të lartë të të gjitha kohërave (ATH) në 5.63 dollarë. Ky tubim në fakt ka parë që çmimi i tregut Sandbox të bjerë me 38% në 4,831,510,764 dollarë/

Në momentin e kompozimit, Sandbox (SAND) lundron rreth 5.39 dollarë.

NFT si dhe projektet e lojërave në Metaverse vazhdojnë të kapin interesin e investitorëve

NFT e bazuar në Blockchain, si dhe detyrat e lojërave kompjuterike si Enjin (ENJ), Sandbox (SAND) si dhe Decentraland (MANA) në fakt kanë mbetur për të stimuluar dëshirat kapitaliste gjatë një muaji të fundit. Kjo normë interesi u vendos nga zgjedhja e Facebook për të riemërtuar në Meta, duke dëshmuar aspiratën e titanit të rrjeteve sociale për të ndërtuar një metaverse.

Për më tepër, strumbullari drejt Metaverse ka forcuar në të vërtetë këtë grup të vetive elektronike. Si rezultat, çmimi Sandbox në fakt është rritur afërsisht 600% duke marrë parasysh lajmet e Facebook më 28 tetor si dhe 15,142% nga viti në ditë.

Analiza e çmimeve të Sandbox: A mund të ruhet tendenca në rritje?

SAND aktualisht po tregton në një seancë të 2-të të favorshme si dhe ka krijuar në fakt një rrjet në rritje në grafikun e përditshëm. Vini re se për sa kohë që çmimi i Sandbox qëndron brenda kufijve të rrjetit të ngjitjes, trendi i tij në rritje sigurisht që do të ruhet.

Një mbyllje mbi kufirin e sipërm të modelit të grafikut me 5.54 dollarë sigurisht që do të shohë rritje të SAND për të zbuluar tarifa krejt të reja mbi ATH 5.63 dollarë.

SAND/ USD Grafiku ditor

  Solana [SOL] Analiza e çmimeve: SOLUSDT tregton në një kanal në zgjerim dhe mund të shpërthejë në nivele të larta

Tabela e drejtpërdrejtë

30af2356be24fac62a113b38c6551785 - Parashikimi i çmimit të kutisë së rërës: SAND është rritur 40% duke rifreskuar nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 5.63 - 9 dollarë

Megjithatë, aktiviteti i çmimeve ka çuar në fakt që Indeksi i Forcës Relative (RSI) si dhe shenjat e Divergjencës së Konvergjencës Mesatare Lëvizëse (MACD) të arrijnë në një shkallë tepër të mbiblerë, duke rekomanduar që favorizimi mund të kalojë duke treguar një përmirësim të mundshëm në afat të shkurtër.

Prandaj, nëse SAND ndalon së punuari për të zbuluar ndihmën me 4.98 dollarë, do të zbresë për të kërkuar ndihmë nga kufiri qendror i rrjetit të ngjitjes me 4.54 dollarë.

Një ulje e renditur poshtë kufirit qendror mund të aktivizojë porosi të mëdha shitjesh që kanë më shumë gjasa të tërheqin Sandbox në drejtim të kufirit të reduktuar të rrjetit në 3.52 dollarë ose standardet e zhvendosjes të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju