Analiza e çmimeve Shiba Inu: SHIB mban fort 50 SMA ndërsa Rally ngadalësohet

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive efe16d1c9086c3bcd607aeab444f6bb4 - Shiba Inu Analiza e çmimeve: SHIB mban fort 50 SMA ndërsa Rally ngadalësohet - 7 By Nancy Lubale Botuar 1 ditë më parë (*50 *) 1 ditë më parë

Çmimi Shiba Inu Rally-ve të drejtuara nga FOMO duket se po i mbarojnë avujt pasi SHIB humbet 15% në 7 ditë. SHIB në mënyrë efektive mban SMA-në 50-ditore në 0.00004382 $, e cila çon rrugën për shërimin e përsëritur në 0.000050.

Kriptovalutat e bazuara në meme në fakt kanë hequr një pjesë të konsiderueshme të niveleve të tyre më të larta të të gjitha kohërave (ATH). SHIB aktualisht po tregtohet me 0.00004540 dollarë, rreth 50% e renditur poshtë ATH-së së saj të 28 tetorit rreth 0.00008882 dollarë. Çmimi Shiba Inu është ulur 2.81% gjatë 24 orëve të fundit, 15% poshtë gjatë një jave të fundit. Ky rregullim çmimi në fakt ka parë që "vrasësi i dogecoin" i vetë-pretenduar të rrëshqasë në vendosjen e 12-të sipas pozicionit të CoinmarketCap në çmimin e tregut.

"Ushtria SHIB" aktualisht po përpiqet të promovojë shërimin pasi financuesit tregohen se kanë marrë në të vërtetë pjesën e pasme me rally duke u zvogëluar vazhdimisht në kontrast me "Uptober".

Shiba Inu Price Bulls duhet të mbrojnë mbështetjen 50 SMA

SHIB/ USD u tërhoq nga shkalla e asistencës së gjetur së fundmi prej 0.00004382 $, e pranuar aktualisht nga Mesatarja e Thjeshtë Lëvizëse 50-ditore (SMA). SMA në fakt ka punuar si ndihmë e gjallë për Shiba Inu duke pasur parasysh atë 18 Nëntor.

Nëse Shiba Inu mund t'i qëndrojë efektivisht kësaj ndihme, demat me siguri do të forcohen për të shtypur çmimin mbi shkallën e rezistencës prej $0.00004721 të pranuar nga kufiri i sipërm i rrjetit paralel që zbret. Nëse kjo ndodh, çmimi SHIB mund të përparojë menjëherë në drejtim të shkallës 0.00005 $.

SHIB / Grafik ditor

Tabela e drejtpërdrejtë

fb8ec36e795085e64a45340b2e55ea56 - Shiba Inu Analiza e çmimeve: SHIB qëndron në mënyrë të vendosur në 50 SMA ndërsa Rally ngadalësohet - 9

Megjithatë, imazhi i përgjithshëm teknologjik duket se preferon arinjtë. Së pari, SHIB mbetet të tregtojë brenda kufijve të rrjetit në rënie pasi çmimi zvogëlohet vazhdimisht nga kufiri i sipërm i rrjetit.

Në përmirësim, rënia e Indeksit të Forcës Relative (RSI) i renditur poshtë vijës së mesme në drejtim të vendeve të mbishitura zbulon se arinjtë janë më të fuqishëm se demat.

Gjithashtu, hyrja e treguesit të divergjencës së konvergjencës mesatare lëvizëse (MACD) është një shenjë se pamja e tregut të çmimeve Shiba Inu është shumë e pafavorshme që tregon një rregullim shumë më të thellë të çmimit.

  Analiza e çmimit XRP: Ripple mund të bjerë 13% në 1.03 dollarë

Prandaj, nëse SHIB rrëshqet poshtë SMA-së ditore me 0.00004832 dollarë, mund të ulet për të etiketuar shkallën emocionale 0.000040 dollarë ose kufirin qendror të rrjetit në 0.00003592 dollarë. Një rënie gjithashtu mund të bëjë që Shiba Inu të zhytet në drejtim të objektivit të grafikut dominues në 0.00002438 dollarë, një rënie prej 46% nga çmimi aktual.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju