Parashikimi i çmimit Shiba Inu: SHIB mund të bjerë 6% më tej në 0.00002813 dollarë

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 76ccfcb9c0af31cd6dc1ee9e2d6e2465 - Shiba Inu Parashikimi i çmimit: SHIB mund të bjerë 6% më tej në 0.00002813 $ - 7 By Nancy Lubale Botuar 53 minuta më parë Përditësuar 53 minuta më parë

Çmimi i Shina Inu është ulur 8.95% në 24 orët e mëparshme për t'u tregtuar me 0.000030 dollarë. Kapitalizimi i tregut Shiba Inu në fakt është ulur me 9.16% në 16.370 miliardë dollarë duke sjellë gjakderdhjen e tregut të kriptove të mërkurën. Detyra e ngritur në rregullimin e çmimit SHIB theksohet nga rritja e sasisë së tregtimit ditore, e cila në të vërtetë ka rritur një masë të konsiderueshme 118% në 24 orët e mëparshme në 1,411,986,223 dollarë sipas informacionit nga CoinMarketCap.

Nëse rregullimi ekzistues i çmimit mbetet, SHIB është gati të bjerë edhe më tej nëse demat ndalojnë së punuari për të shlyer shkallën e ndihmës 0.00003026 $.

Objektivat e korrigjimit të çmimit Shiba Inu 0.00002813 dollarë

Aktiviteti i çmimeve Shiba Inu (SHIB) ka zhvilluar në fakt një rrjet paralel në rënie në grafikun 12 * orë. Vini re se ky është një model grafiku në mënyrë të konsiderueshme bearish që u zhvillua ndërsa SHIB regjistroi një koleksion të ngritjeve të reduktuara dhe gjithashtu të ulëta të reduktuara.

Çmimi Shiba Inu ka bërë në fakt përpjekje të shumta për të shkurtuar kufirin e sipërm të rrjetit të zbritjes pa marrë. Përpjekja e parë u bë më 28 dhjetor kur Ushtria SHIB u përpoq të kthente efiçencën e ngadaltë. Përpjekje të tjera të ndryshme u bënë gjatë të gjitha seancave tregtare 12-orëshe midis 02 janarit dhe gjithashtu sot.

Megjithatë, ofrimi i stresit mbeti për t'u instaluar si rrëshqitje SHIB të listuara nën kufirin qendror të modelit rregullues të grafikut.

Dështimi për të shlyer ndihmën e lartpërmendur në 0.00003026 dollarë, mund të rezultojë që SHIB të rrëshqasë për të identifikuar 20 dhjetorin të reduktuar në 0.00002893 dollarë. Një rënie e mëtejshme mund të shohë rënien e çmimit të Shiba Inu për të arritur objektivin e modelit të grafikut rregullues në 0.00002813 dollarë të pranuar nga kufiri i reduktuar i rrjetit. Një rënie e tillë sigurisht që do të ishte një rënie prej 6.15% nga çmimi ekzistues.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani përafërsisht Kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

SHIB/ Grafik 12-orësh USD

Tabela e drejtpërdrejtë

c4c01cf83658b69d3ee970f3dd036188 - Shiba Inu Parashikimi i çmimit: SHIB mund të bjerë 6% më tej në 0.00002813 $ - 9

Vini re se pritshmëria cinike për SHIB është rritur në të vërtetë nga aktiviteti zbritës i treguesit të Divergjencës së Konvergjencës Lëvizëse Mesatare (MACD), i cili zbulon se energjia ekzistuese e tregut për Shiba Inu është bearish. Për më tepër, vendosja e MACD e renditur më poshtë vijës absolutisht asnjë verifikon historinë e rënies.

Gjithashtu vini re se MACD dërgoi një kontakt me ne për të tregtuar sinjalin SHIB më 28 dhjetor në grafikun 12-orësh dhe gjithashtu ditën e djeshme në grafikun e përditshëm pasi standardi i zhvendosjes së shpejtë 12-periudhore (EMA) u rendit më poshtë SMA 26-ditore. Ky është rekomandim që besimi në treg për SHIB-in dhe gjithashtu padyshim të gjithë kripto-ve dhe tregjet ekonomike janë të pafavorshme.

Për më tepër, hyrja e RSI direkt në zonën e mbishitur është një shenjë se arinjtë janë plotësisht në kontroll të çmimit Shiba Inu.

Duke parë mbi gardhin

Sidoqoftë, nëse Ushtria SHIB riorganizohet dhe gjithashtu i kushtohet ndryshimit të rregullimit, monedha meme mund të ngjitet për të identifikuar 21 dhjetorin e reduktuar në 0.00003108 dollarë. Një rritje e mëtejshme mund të shohë që SHIB të ritestojë shkallën e rezistencës 0.00003262 $. Përtej kësaj shkalle, kufiri i sipërm i modelit dominues të grafikut në 0.00003236 $ do të ishte sigurisht zhvendosja racionale e mëposhtme.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Koleksioni NFT: Blerësit shpenzojnë mbi 7 milion dollarë në 90 minuta për tokena të pakapshme të pandryshueshme
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju