Shiba Inu ($SHIB) rritet 18% ndërsa monedha meme arrin 1 milion mbajtës

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

Libri i librit (*1 *) By Mayowa Adebajo Botuar para 10 minutash Përditësuar 10 minuta më parë

Më herët të enjten, Shiba Inu prezantoi përmes faqes së saj të internetit të autoriteteve në Twitter se mbajtësit e monedhës $SHIB aktualisht kanë arritur në një rekord 1 milion. Dhe aktualisht, vetëm disa orë më vonë, meme crypto Shiba Inu ($ SHIB) pa normën e saj duke u rritur në 0.000044 dollarë sot – një rritje prej 18% në 24 orët e fundit.

Siç tregohet nga tweet-i, grupi Shiba Inu ishte padyshim shumë i lumtur që zbuloi suksesin e ''ShibArmy' së tij për të marrë pikën e kthesës, duke e etiketuar atë "një moment i madh në historinë e SHIB".

Ndërkohë, edhe përpara theksimit të arritjes së 1 milion mbajtësve sot, ka qenë më tepër muaji i sipërmarrjeve për kriptomën Shiba Inu.

Shiba Inu gjithmonë në lajme kohët e fundit

Kohët e fundit, Shiba Inu në fakt ka mbetur në informacion veçmas, megjithëse për faktorë të ndryshëm. Në tetor për shembull, $SHIB pa një rritje të papritur të normës së tij, duke e çuar normën e saj në një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej $0.00008616 në atë kohë.

Gjithashtu, më 15 nëntor 2021, Gemini prezantoi objektivin e tij për të përfshirë SHIB, së bashku me shumë kriptovaluta të tjera të rëndësishme, të përbërë nga monedha e qëndrueshme USDC, si dhe nga sistemi NFT, simboli RARE i SuperRare.

Më pas, $SHIB u raportua edhe një herë se kishte tejkaluar shkurtimisht Dogecoin në lidhje me kapakun e përgjithshëm të tregut.

Në të vërtetë, kjo në të vërtetë ka ndodhur të paktën dy herë në mes të tetorit dhe gjithashtu këtij muaji ekzistues sipas kapitalit të përgjithshëm të tregut.

Gjithashtu, kriptomonedha meme u raportua se ishte nën stres të madh dhe gjithashtu analiza nga autoritetet rregullatore të Mbretërisë së Bashkuar (MB). Kjo është për shkak të reklamave të vendosura nga monedha të tjera meme si Floki Inu, që në fakt kanë ngritur shqetësime të rëndësishme në lidhje me reklamat "të pamatur" në transportin publik.

, dhe gjithashtu në aktgjykimin e të përmendurve më parë, SHIB ishte gjithashtu i detajuar

përsëri në (*).(*) (*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Binance.US njofton largimin e diskutueshëm të CEO të Post Post Brooks
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju