Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Shpati Reagon

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore bf05d0fbc284cf2056349f078bafc233 - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 17

Pandemoniumi u përhap brenda lagjes së kriptove që nga orët e hershme të 3 gushtit deri në fund të ditës, si rezultat i hakimit shumëmilionësh që kulloi tubacionet mbi 6 milionë dollarë nga shumë çantat e klientëve të Solana.

1ee2aeef3f6408a5d3b7220061d40c9e - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 19

Solana nuk u kritikua çuditërisht për shfrytëzimin, megjithë informacionin minimal mbi natyrën e sistemit të përdorur. Megjithatë, një përmirësim mbi këtë çështje në fakt ka zbuluar se Solana nuk ka asnjë faj për shfrytëzimin, duke ekspozuar se insektet e aplikacioneve softuerike kanë origjinën nga një kompani buxhetore e palës së tretë.

Solana u ekspozua se nuk kishte asnjë dëmtues në kodin e saj thelbësor

Mes trazirave të pompuara drejt e në dhomë, Solana ekspozoi se nuk duket asnjë dëmtues në kodin bazë të rrjetit, në një postim në Twitter disa orë pas zbulimit të hakimit, duke theksuar se shfrytëzimi mund të ketë të bëjë me aplikacionet buxhetore të palëve të treta. Ky aktgjykim pas një shqyrtimi të bërë për këtë çështje.

Menjëherë pas përmirësimit të mëparshëm, me edhe më shumë informacione që kanë të bëjnë me vëmendjen, Solana zbuloi se adresat e prekura përdorën aplikacionet buxhetore të Slope përfundimisht. Megjithatë, u mbajt parasysh se çantat e pajisjeve Slope nuk u ndikuan, duke mbështetur idenë e zhvilluar aktualisht se çantat e ftohta janë më të përshtatshme për çantat e ngrohta për sa i përket sigurisë.

“Ndërsa detajet e saktësisht se si ndodhi kjo janë ende nën hetim, por informacioni i çelësit privat u transmetua pa dashje në një shërbim monitorimi të aplikacionit,” përfshiu Solana Status (@solanastatus), “nuk ka asnjë provë se protokolli Solana ose kriptografia e tij është komprometuar. ”

Tregime Trendi

7737e838a5206bbbc66774ef6b114438 - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 21 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas modifikimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme Altcoin d79793004a43a11ccbcfc2f73ead1f2a - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 23 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme Altcoin def1cf438dc1bfbab0501e53e97db24f - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme Altcoin 16c67ad70d3258260b0f0c8b778425cf - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi që thuhet se është i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin mbi 1,650 dollarë; A janë 1,900 dollarë në ofertë?Lajme Altcoin ced7dffd8f2d5c1f482e64b90ac1285a - Përditësimi i hakimit të SOL: Shfrytëzimi i dyshuar i lidhur me një gabim financiar të shpatit; Pjerrësia reagon - 29Analiza e çmimit të Apecoin: Çmimi APE Përgatituni për zhytje 25% me këtë BreakoutLajme Altcoin

Slope thuhet se ruajti informacionin thelbësor ekskluziv të klientëve në një mesazh të thjeshtë

Pas mbledhjes së ekzaminimeve që zbuluan pjesëmarrjen e veçantë të Slope Finance në shfrytëzim, sistemi lëshoi ​​një deklaratë që nënvizonte të vërtetat që ishin zhvilluar në të vërtetë për këtë çështje dhe gjithashtu aktivitetet që grupi kërkon për t'u siguruar që faktorët kryesorë të pikës së dobët janë përcaktuar dhe rregulluar. .

Siç u raportua më parë, një sasi e madhe kuletash Phantom u rrezikuan gjithashtu gjatë hakimit. Duke adresuar problemin, Phantom deklaroi se adresat Phantom të ndikuara në fakt ishin importuar në dhe gjithashtu nga Slope.

Slope rrëfeu se një sasi e madhe çantësh në sistem u prek nga hakimi.

Sistemi i pakonfirmuar deklaroi se ata kanë një koncept se çfarë e shkaktoi sulmin, megjithatë Pjerrësia; duke përmendur gjithashtu se ekipi i tij dhe gjithashtu çantat e krijuesve u ndikuan. Të dhënat e zhvilluesve rekomandojnë që shfrytëzimi rrjedh nga mbikëqyrja e sigurisë e Twitter. Pjerrësia në

deklaroi se (*) gjoja ruajti llojin ekskluziv të klientëve në mesazhe të thjeshta, të cilat përfundimisht u dërguan aksidentalisht në një zgjidhje për gjurmimin e aplikacionit.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju