Çështjet e mbingarkesës së rrjetit Solana (SOL) përkeqësohen ndërsa Transaksionet e Dështuara rriten në qiell

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive d1ca1111c3e486135c54845da7354606 - Çështjet e mbipopullimit të rrjetit Solana (SOL) përkeqësohen ndërsa Transaksionet e Dështuara rriten - 5 By Olivia Brooke Botuar 35 minuta më parë Përditësuar 35 minuta më parë

Rrjeti i blockchain Solana (SOL) në fakt ka mbetur për të përjetuar probleme të mbingarkesës. Mbyllja e rrjetit po shkaktohet nga transaksionet me llogaritje të larta dhe gjithashtu ka ndikuar gjithashtu në tërheqjet e SOL në shkëmbimin e kriptomonedhave Binance.

Çështjet e Binance vëzhgojnë çështjet e tërheqjes së SOL

Sipas një njoftimi të Binance sot, mbingarkimi i rrjetit në blockchain Solana në fakt e ka ulur xhiron e rrjetit në “& ldquo; qindra transaksione të shumta në sekondë. & rdquo;Kjo xhiro e reduktuar në fakt ka ndikuar në tërheqjet në Binance duke përdorur rrjetin Solana dhe gjithashtu ka krijuar disa transaksione për të mos funksionuar.

Rrjeti Solana (SOL) aktualisht po përjeton mbingarkesë për shkak të rritjes së transaksioneve me llogaritje të larta, gjë që po zvogëlon aftësinë e rrjetit të tij në qindra transaksione të shumta për 2 dhe gjithashtu sjell disa transaksione të dështuara për klientët.

Binance paralajmëroi se mund të ndalonte shkurtimisht kërkesat për blerje krejt të reja mbi rrjetin Solana në mënyrë periodike për t'i lejuar asaj të pastrojë rezervat e transaksioneve për klientët e saj. Dizajnerët e rrjetit Solana aktualisht kanë verifikuar se rrjeti po përjetonte probleme të mbingarkesës së rrjetit disa ditë më parë.

Rrjeti po përjeton] efikasitet të ulët për shkak të rritjes së transaksioneve të llogaritura të larta, gjë që po zvogëlon aftësinë e rrjetit në mijëra transaksione për sekondë. Kjo sjell rritjen e kohës së ngarkimit dhe blerjes, si dhe disa transaksione të dështuara, pretenduan ata në Twitter. Ata përfshinin se po përballeshin me vështirësinë për të rikuperuar normalitetin.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani sa më shumë që kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

Solana'& rsquo; Problemet e shumta aktuale aktivizojnë problemet e tregut

Bllokimi aktual që po has rrjeti Solana shënon herën e 4-të që rrjeti ka pasur në fakt probleme duke pasur parasysh se në shtator, rrjeti i blockchain Solana doli jashtë linje për shumë orë pasi përjetoi një sulm të Mohimit të Shpërndarë të Shërbimit (DDoS) që krijoi rrjetin të mbingarkuar me kërkesa për blerje. Rrjeti duhej të riaktivizohej pasi verifikuesit arritën një marrëveshje. Rrjeti përjetoi 2 ndërprerje në dhjetor për të njëjtin faktor.

  Shkëmbimi kryesor kanadez i kriptove heq XRP në mes të shqetësimeve të vazhdueshme rregullatore

Megjithëse 2 ndërprerjet e fundit dhe gjithashtu ajo e tanishmja në fakt nuk kanë qenë aq të mëdha sa ajo fillestare, ato në fakt e kanë reduktuar ende rrjetin në një zvarritje në kontrast me shumëllojshmërinë e transaksioneve që ai menaxhon në përgjithësi.

Detyra e blockchain Solana në fakt është përfshirë gjithashtu në një debat tjetër aktual. Një auditim i pavarur i kryer nga CEO i Cyber ​​Capital, Justin Bons, zbuloi se furnizimi shpërndarës i SOL ishte më i madh sesa zbuluan projektuesit. Bons zbuloi një shtesë prej 13 milionë simbolesh SOL përveç 8.2 milionëve që projektuesit e Solana shpallën se rrjeti kishte.

Solana në fakt ka mbetur të përparojë, pavarësisht nga vështirësitë e saj.

Ndërsa debati dhe gjithashtu çështjet e rrjetit kanë krijuar në fakt individët e tregut që të kërkojnë që rrjeti Solana të vendosë vendbanimin e tij në rregull, norma e SOL kishte ende një ecuri të jashtëzakonshme në vitin 2021. Rrjeti blockchain Solana mbeti gjithashtu një konkurrent i rëndësishëm midis "& ldquo;Ethereum awesomes & rdquo; pasi vetëm në dhjetor rafinoi mbi 45 milionë transaksione.

Sidoqoftë, në gjakderdhjen e tregut të kriptove të janarit, SOL në fakt ka qenë vetëm një nga më të goditurat. Norma e SOL është ulur rreth 20.5% në muaj dhe gjithashtu 47.8% nga niveli i tij më i lartë i të gjitha kohërave në nëntor prej 260 dollarësh. SOL aktualisht po tregtohet me rreth 136 dollarë, me një rënie prej 3.81% në 24 orët e fundit.

 

 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju