Balenat Solana (SOL) vazhdojnë të ngujojnë pavarësisht nga hakimet e fundit, ja pse

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore bb2b1527036dc8cd65eb1d78f147b642 - Balenat Solana (SOL) vazhdojnë të ngujohen pavarësisht nga hakimet e fundit, ja pse - 17

Edhe pse monitorimi i Fondacionit Solana përpiqet të identifikojë faktorët e saktë që qëndrojnë pas hakimit të fundit, norma e SOL-it të premten rimbursohet pjesërisht. Të enjten, u pretendua se problemi buronte nga aplikacionet e çantës celulare Slope. Por përdorimi i ishte i kufizuar vetëm në një çantë për Solanën, ajo vërtetoi. Megjithatë, informacionet konkretisht se si ndodhi kjo janë ende në shqyrtim, pohoi Solana.

81a5aaf8824d0d2bf0cd4c4ead7aac43 - Balenat Solana (SOL) Vazhdojnë të Mbanin Megjithë Hakimin e fundit, Ja pse - 19

“Nuk ka asnjë provë që protokolli i Solanës apo kriptografia e tij është komprometuar,” e bëri të qartë Solana. Ai përfshinte se informacioni se si ndodhi kjo është ende në shqyrtim. Detajet thelbësore ekskluzive u transferuan pa dashje në një zgjidhje të mbikëqyrjes së aplikacionit, përfshirë këtu.

Hackimi i Solana, ndikimi i tij në çmimin e SOL

Ndërkohë, norma e Solana (SOL) nuk duket të jetë e ndikuar gjithashtu nga hakimi i fundit në blockchain Solana. Kur informacioni i hakimit të Solana u dëmtua të mërkurën, SOL tregtohej thjesht me mbi 41 dollarë, ndërsa norma ekzistuese nuk është gjithashtu shumë nga kjo shumëllojshmëri. Në të vërtetë, norma e SOL u kthye në varietetin prej 41 dollarësh më parë të Premten përpara se të ndryshonte disi. Që nga krijimi, tokeni SOL tregtohet me 39.93 dollarë, me rritje rreth 1.02% në 24 orët e fundit, sipas CoinMarketCap. Një herë në javë, norma vjen me rreth 5.74%.

Ndërkohë, kriptokapitalistët mbeten të mbajnë një pritshmëri të favorshme për normën e Solanës në të ardhmen. Crypto Rand, një financier, pretendoi se ai me siguri do të mbetej të mbante cilësimet e tij në Solana, pavarësisht nga hakimi.

“Solana, pavarësisht nga të gjitha çështjet rreth hakimit vazhdon dhe u rikthye edhe një herë në mbështetjen lokale dhe po shtyhet përsëri. Unë vazhdoj të mbaj çantat e mia.”

Tregime Trendi

1fcb1da5ca7c78fc0401d1592a86a8b4 - Balenat Solana (SOL) vazhdojnë të ngujohen megjithë hakimet e fundit, ja pse - 21 Analiza e çmimit THETA: A do ta çlirojë ky Breakout Theta nga konsolidimi i sajLajme dc3276cc2bed957e0bc63bb1fea8e287 - Balenat Solana (SOL) vazhdojnë të ngujohen megjithë hakimet e fundit, ja pse - 23Analiza e çmimit të Bitcoin: A është rikuperimi mbi 23,000 dollarë i qëndrueshëm mes vëllimeve të ulëta?Lajme 833b50a1ef17459da6a56b7404877632 - Balenat Solana (SOL) vazhdojnë të ngujohen megjithë hakimet e fundit, ja pse - 25Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme c7f8e5506fad680a901794588a9dd8ce - Balenat Solana (SOL) Vazhdojnë të Mbajnë Megjithë Hakimin e fundit, Ja pse - 27Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme fe06b97aecb486e767201adc56e91dd1 - Balenat Solana (SOL) vazhdojnë të ngujohen megjithë hakimet e fundit, ja pse - 29Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme

A pati një ndikim mbështetja e SBF për Solanën?

Pasi Solana duroi hakimin për shkak të një problemi me aplikacionin celular Slope, në emër të tij u shfaq kriptokapitalisti i preferuar Sam Bankman-Fried. Në një takim, SBF pretendoi se Solana është një detyrë e nënvlerësuar. Ai pretendoi se hakimi është një portal për Solanën për të identifikuar se ku ka kërkesë për modifikime. "Ky është një shembull i mirë se si diçka mund të nënvlerësohet." Ai sugjeroi se një problem me Slope po dënohet padrejtësisht në blockchain themelor, që është Solana.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju