Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape 7facaf1bb41820c6e2f9514b9b018d6e - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 17 97e3f29047e4947140242b5e57f418eb - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 19

Terraform Labs të enjten pretendoi se në fakt ka sugjeruar 3 masa të reja urgjente për të ruajtur LUNA dhe UST stablecoin. Firma në fakt ka sugjeruar që të heqë të gjithë UST-në në pishinën e zonës, të heqë 371 milionë USD në zinxhirin e kryqëzuar në Ethereum dhe të rrezikojë 240 milionë LUNA për t'u siguruar nga sulmet e administratës së rrjetit.

Terraform Labs për të rritur djegien e UST dhe rrezikon LUNA

Terra në një varg tweet-i shtroi strategji për të ndaluar hollimin serioz të LUNA dhe për të rikthyer rregullimin UST. Tweet-et përshkruan gjithashtu Do Kwon'& rsquo; Propozimi s 1164 për të zgjeruar dimensionin bazë të pishinës dhe hedhjen e UST Në realitet, propozimi ka marrë në fakt 450 milionë fletë votimi, me pjesën më të madhe në mbështetje.

Terraform Labs në fakt ka filluar të aplikojë masat e urgjencës për të ruajtur LUNA-n dhe për të rilidhur UST-në Firma synon të heqë mbi 1 miliard USD në pishinën e zonës dhe të heqë 371 milionë USD në vazhdimësi të zinxhirit të kryqëzuar në Ethereum sipas propozimit të saj Agora.

“& ldquo; TFL gjithashtu po nis 3 aktivitete edhe më shumë emergjente: 1. Propozim për të derdhur në vazhdimësi UST në pishinën e zonës. 2. TFL me siguri do të humbasë 371 milionë UST me zinxhir të kryqëzuar onEthereum 3. TFL thjesht bast 240 milionë LUNA për t'u mbrojtur nga sulmet e administratës së rrjetit.”& rdquo;

UST, i cili hyri në Ethereum si motivacion likuiditeti, sigurisht që do të hiqet nga Terraform Labs. Gjithashtu pretendon se firma aktualisht po kontrollon mjetet më të mira për të rritur çmimin e zbritjes së pjesës tjetër të zotërimeve të saj UST.

Tregime Trendi

18e2594ee727b406939edfe09518bffb - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 21Ky Top -50 Crypto është rritur nga përplasja e tregut të së mërkurësLajme 38cddeb564a5ae122ab4086a98570af5 - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 23 MicroStrategy, Tesla tani mban Bitcoin me humbje; A do të shesin?Lajme aa16672f856d19778c4ad1fc3bc45c6c - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 25Tether bën shkëmbim 1 miliard dollarë për të mbështetur USDT Peg, ja se siLajme 7771f0f6bc82f944bca78f00afba40a5 - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 27Scoop: Çfarë fshihet pas rrëzimit të Crypto Stablecoin?Lajme 3249d90ffe07c0925b85fecb6664f086 - Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe UST - 29A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë?Lajme

Me pjesëmarrjen e 240 milionë LUNA, firma synon të përforcojë Terra'& rsquo; klima ekonomike dhe ndalimi i sulmeve të administratës.

  “Fiken dritat” për Bitcoin? Ky Ari sheh që BTC të rrëzohet në 10 mijë dollarë

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Ekzekutimi i të 3 masave sigurisht që do të ndihmojë në kujdesin për përhapjet e shkëmbimit në zinxhir në sistem, i cili në mënyrë ideale do të rregullojë UST edhe një herë.

Ndërkohë, Terra Analytics ka ekspozuar faktikisht se oferta shpërndarëse e LUNA është rritur me 4.355 miliardë në 12 maj. Për më tepër, më shumë se 1 miliardë janë siguruar në 2 orët e mëparshme.

A po heton SEC Terra?

Ndërsa Sekretarja e Thesarit, Janet Yellen, kohët e fundit goditi rreziqet në Terra'& rsquo; s stablecoin UST, Letrat me Vlerë dhe(* )( SEC) raportohet se në fakt kanë filluar një ekzaminim kundrejt Komisionit të Shkëmbimit. UST de-peg of

Me dollarin e Shteteve të Bashkuara dhe koston e UST në rënie në vetëm 2 ditë mund të ketë sjellë SEC menjëherë në skenë. LUNA, pjesëmarrja e mbikëqyrësve të parave të gatshme dhe mundësia e një sulmi të punuar në blockchain mund të stimulojë gjithashtu KSHZ-në të shqyrtojë. Për më tepër

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju