Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, furnizimi total qëndron në 18 miliardë

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape cdfd1fad8294659d2856f20267fedab6 - Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, oferta totale qëndron në 18 miliardë - 17 8aafdf4988270e28c818c736aa1cd8fd - Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, oferta totale qëndron në 18 miliardë - 19

(*15 *) Pas rekordit Analitik nga Terra, kriptomonedha e Koresë së Jugut, çmimi i tregut LUNA në fakt ka zbritur në rreth 0.02 dollarë, u tejkaluan 18 miliardë monedha dhe gjithashtu 15 miliardë edhe më shumë LUNA u shfaqën sot; Ndërkohë, oferta UST është aktualisht në 12 miliardë. Ky informacion u përditësua më 12 maj.

Terra UST në fakt ka hasur në një rënie të tregut vetëm kohët e fundit

(*15 *) Në një citat për t'u marrë me shqetësimin, duke përdorur një varg në Twitter, Terra (*15 *) zbuloi matës (*15 *) për të rivendosur fiksimin e derdhur UST dhe gjithashtu për të shmangur reduktimin e shpejtë të propozimit 1164 të LUNA Do Kwon të lëshuar lart UST dhe gjithashtu rriti dimensionin e pishinës bazë. Propozimi i Kwon mori 450 milionë fletë votimi.

(*15 *) Ndërkohë, të enjten, Terraform Labs rekomandoi që zinxhiri kryq i Ethereum të vazhdojë të jetë 371 milionë UST, të gjitha që vazhdojnë të jenë UST brenda pishinës së lagjes duhet të nxirren dhe gjithashtu duhet të mbahen 240 milionë LUNA -deri në goditjet e sigurta të administrimit të rrjetit.

(*15 *) Për më tepër, projektuesi i Terra blockchain, Terraform Labs filloi të bashkëpunojë me grupin e hapave të kërkuar për të rilidhur UST dhe gjithashtu për të rikuperuar LUNA Biznesi është gati të nxisë 1 miliard USD brenda pishinës së lagjes dhe gjithashtu të vazhdojë të jetë 371 milionë UST zinxhiri i kryqëzuar sigurisht që do të hidhet nën propozimin e Agora për Ethereum.

(*15 *) Terraform Labs sigurisht që do të jetë përgjegjës për shkrirjen e UST-së të ofruar në Ethereum si motivim likuiditeti. Ata gjithashtu përmendën se biznesi po zbulon mjete me të cilat çmimi i shkrirjes së UST-së që vazhdon të jetë sigurisht do të rritet.

Tregime Trendi

9bf9d1f58fc2d8e4e1b14ad4119accc4 - Çështjet Terra mbi 15 miliardë argumente LUNA, oferta totale qëndron në 18 miliardë - 21Advantage Bitcoin, Michael Saylor parashikon Big ShakeoutLajme Altcoin 7f49c582ec86a5b589a8ea6b6f073ad5 - Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, oferta totale qëndron në 18 miliardë - 23Tether (USDT) Pranë rikuperimit të kunjit pavarësisht rritjes së shlyerjeveLajme Altcoin d3d8a3052b428fc462ea53699fb3106e - Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, furnizimi total qëndron në 18 miliardë - 25Metallika Inc revolucionon sektorin e minierave prej 1800 miliardë dollarësh, duke hapur dyert për pjesëmarrësit globalëLajme Altcoin 974c523160d3a46c7b967185db78515b - Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, furnizimi total qëndron në 18 miliardë - 27Ndarja: Platforma Crypto NFT Sorare Partnere me Major League Baseball (MLB)Lajme Altcoin 680a2cfab6936c917e1856e9a7129f75 - Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, oferta totale qëndron në 18 miliardë - 29Rrëzimi drastik i Crypto-s për të tërhequr rregullore më të rrepta globale, ja pseLajme Altcoin

Rreziqet e UST Stablecoin janë marrë një studim i ri kërkimor

(*15 *)Zbatimi i hapave të përcaktuara siguron ri-fiksimin e UST-së dhe gjithashtu rivendosjen e zhvillimit të shkëmbimit në zinxhir brenda sistemit. Sipas Terra Analytics, më 12 maj, lindën 1 miliard LUNA dhe gjithashtu u intensifikua aktiviteti LUNA prej 4.355 miliardë lekë.

  Vitalik Buterin propozon "Qytetet Kripto" Ditë pas Meta Reveal të Facebook

(*15 *) Megjithatë, të martën, rregullimi i parave të UST ishte deri në 0.6 dollarë për shkak të problemit të trajtuar nga monedha e qëndrueshme si rezultat i likuiditetit të pakët. Kjo ndodhi kohët e fundit pasi Garda e strukturës LUNA (LFG) themeloi plotësisht strukturën e saj me vlerë 3 miliardë dollarë.

(*15 *) Ndërkohë, lidhja e dollarit kryesor UST me Anchor nga pishina 53 shkaktoi një humbje nga 1 $ në 0.98 $. Gjatë heqjes së lidhjes, procedura më e madhe e fitimit të Terra-s, Anchor, humbi rreth 60% të të ardhurave të saj.

(* 18 *)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju