Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas?

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape df80917693ccf8a7354e19027bd32aa5 - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë ndodh më pas? - 17 d6a49a5d3213b49c51ae03fe8eb383a5 - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas? - 19

Blockchain Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë të premten, pasi programuesit kërkojnë edhe më shumë kohë për të gjetur një strategji rikuperimi.

Zhvendosja vjen pasi LUNA - tokeni i saj indigjen - u shemb në një vlerë të listuar nën 1 cent, ndërsa "kufi" i dollarit të stablecoin të UST aktualisht qëndron në shumë më pak se 0.2 dollarë.

Terra vonë të enjten kishte ndalur blockchain-in, për rreth 2 orë. Programuesit pretenduan se mbeti për të shmangur goditjet e administratës, duke menduar se kostot e LUNA-s në fakt kanë rënë pothuajse 100%. Kjo ulje e kostove e bën blockchain tepër në rrezik për rregullimin e normës.

Terra u ndal për më shumë kohë për t'u rindërtuar

Me këtë ndalesë, programuesit e Terra-s pretenduan në një cicërimë që vërtetuesit në fakt e kanë ndalur rrjetin për të marrë edhe më shumë kohë për ta rindërtuar atë. Blockchain u ndal zyrtarisht në bllokun 7607789, rreth orës 10:20 ET.

Që nga koha e shtypit, rrjeti nuk funksionon për rreth 3 orë, pa ndonjë përditësim të mëtejshëm nga programuesit. Veprimet e rindërtimit ka të ngjarë të konsistojnë në rritjen e aftësive të rrjetit për t'u kujdesur për sasi më të mëdha të marrëveshjeve, dhe gjithashtu mund të shohin më shumë iniciativa për të mbështetur rregullimin e UST.

Tregime Trendi

21945b628d4982242e92dedd23b9654c - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas? - 21Gjigandi i ndërmjetësimit japonez Nomura fillon të ofrojë derivate të Bitcoin (BTC) në AziLajme Altcoin 26b108a6453523acf090fbb14eec4f3f - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas? - 23Crypto Exchange Binance vendos të heqë Terra LUNA dhe gjithashtu UST StablecoinLajme Altcoin de3e43622c5dad4ac2a79a494c1c217a - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas? - 25Ish-ekzekutiv i Meta-s i fundit për t'u bashkuar me Crypto BandwagonLajme Altcoin cd81b88096a2a32d318f5f97f4ea9686 - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas? - 27I fundit: Terra Blockchain ndaloi shkurtimisht, rifillonLajme Altcoin 14633c9f0753ff2fb6ce156744384b3b - Rrjeti Terra u ndal për herë të dytë në 12 orë, çfarë do të ndodhë më pas? - 29Terra lëshon mbi 15 miliardë argumente LUNA, furnizimi total qëndron në 18 miliardëLajme Altcoin

Mbyllja e parë e Terra-s shkaktoi rritje në të gjithë tregun, dhe gjithashtu zbuloi sisteme të tjera të ndryshme për rregullimin e normave nëpërmjet shkëmbimeve LUNA.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Sistemi DeFi Venus Protocol i pretenduar si rezultat i kohës së skadimit, dhe gjithashtu një tarife ekuivalente të kohës së furnizimit nga Chainlink, klientët kishin aftësinë të tregtonin LUNA me mbi 100 herë vlerën e saj të tregut në sistem. Një rekord tjetër pretendoi këtë çmim për procedurën në lidhje me 11.2 milion dollarë.

  Çmimet Uniswap (UNI), Chainlink (LINK) janë vendosur të rriten në këtë sugjerim bullish

Ndërsa Terra në fakt ka paraqitur një sërë veprimesh për të rikuperuar vlerën, LUNA dhe gjithashtu kostot e UST kanë vazhduar në fakt spiralen e tyre të fatalitetit. Detyra planifikon të krijojë LUNA shtesë dhe gjithashtu ta heqë atë për të mbështetur kostot UST.

Ku do të shkojë detyra aktualisht?

Tërheqjet masive në blockchain Terra praktikisht e kanë zbrazur plotësisht vlerën e tij, duke i bërë të padobishme çdo lloj përpjekjeje për të rikuperuar.

Gjithashtu ka raportime se pronari Do Kwon, përveç përkrahësve të detyrës mund të merren me aktivitet rigoroz rregullativ, megjithëse nuk ka asnjë fjalë kryesore për këtë çështje.

Në mes të kaosit të tregut, shkëmbyesi kryesor i kriptove Binance në fakt ka hequr LUNA dhe gjithashtu UST, duke konsideruar se paqëndrueshmëria e tyre po ndërpret gjithashtu rrjetet e shkëmbimit.

 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju