Token Sandbox (SAND) shikon $1 në këtë sinjal bullish

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

9ebabaf10281997a6b857b8c2f1f32db - Token Sandbox (SAND) Sytë 1 $ në këtë sinjal bullish - 17

The Sandbox metaverse’s indigenous token, SAND, resisted more comprehensive market weak point over the previous 2 days as an occasion in New York started.

20b57511319f02a0cf8f5df3066ee991 - Token Sandbox (SAND) Sytë 1 $ në këtë sinjal bullish - 19

SAND increased 8% in the previous 24 hrs, and also is trading about $0.97. Another 4% gain can see the token profession over $1 for the very first time in 2 weeks.

The token recuperated greatly in the previous 2 days after The Sandbox started an occasion in New York City, as component of the NFT NYC meeting.

The metaverse, which is among the largest gamers in the area, revealed a variety of collaborations at NFT NYC focused on enhancing individual involvement.

Sandbox shoqërohet me Time, OVER

In its latest collaboration with a significant well-known brand name, The Sandbox previously today stated it has actually partnered with TIMEPieces, an NFT campaign from TIME Magazine.

Tregime Trendi

efa0949fc93795bf2b2904ba2ab5727b - Token Sandbox (SAND) Sys $1 në këtë sinjal bullish - 21Analiza e çmimeve të valëve: Modeli në zhvillim kërcënon të thyejë mbështetjen prej 4.16 dollarëshLajme a6ba87446436eee2af2a516f5c568e60 - Token Sandbox (SAND) Sytë 1 $ në këtë sinjal bullish - 23Analiza e çmimit të Apecoin: Fakeout në linjën e tendencës mund ta rrëzojë APE me 25%Lajme 02aa4744b7aeb26494d76abfcde0ce1a - Token Sandbox (SAND) Sys $1 në këtë sinjal bullish - 25Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme c9d5b1c17761bc903c4b1708469927eb - Token Sandbox (SAND) Sytë 1 $ në këtë sinjal bullish - 27 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme 23ed0def03382404c7bc00968d4e9ec8 - Token Sandbox (SAND) Sytë 1 $ në këtë sinjal bullish - 29Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëLajme

Under the collaboration, both will certainly construct a brand-new place in TIME’s land in The Sandbox based upon Times Square.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

The metaverse additionally revealed a collaboration with Ethereum- based increased truth metaverse Over, under which both will certainly introduce a NYC-wide witch hunt.

The Sandbox has actually additionally established a real life cubicle in New York City to enhance individual involvement. The metaverse has tieups with numerous significant media franchise business, consisting of Snoop Dogg, The Walking Dead, and also a lot more lately, Lionsgate Studios.

The metaverse additionally revealed the upcoming launch of The Sandbox Alpha, a play-to-earn campaign that will certainly introduce in November.

Sasitë NFT të përmirësuara nga takimi i NYC

Hype over the NFT meeting sustained trading quantities in some NFT tasks. Doodles saw an almost 400% enter everyday quantities after the task revealed a follow up- Doodles 2.

The raised passion assisted rather countered a recurring decrease in the crypto market, which has actually significantly nicked NFT costs this month.

But while developed gamers such as Bored Apes and also CryptoPunks have actually logged big cost losses, they are still trading fairly secure in contrast to the more comprehensive crypto market.

 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  FDIC konsideron kushte të qarta rregullatore për bankat që duan të trajtojnë asetet kripto
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju