Kjo metrikë e pronarit të qëndrueshëm të Bitcoin po i afrohet 'zonës më të ulët' të normës së BTC

Grumbullimi i Bitcoin mbetet me shpejtësi të plotë gjatë gjithë uljes, pavarësisht nëse norma e BTC ka edhe më shumë hapësirë ​​për të zbritur.

Kjo metrikë e mbajtësit afatgjatë të Bitcoin po i afrohet 'zonës së poshtme' të çmimit të BTC

Një shenjë mbi zinxhirin e Bitcoin (BTC), e cila gjurmon sasinë e furnizimit me monedhë të mbajtur nga pronarët e qëndrueshëm (LTH) në humbje, po tregon se baza e tregut mund të jetë afër.

Ekspert i çuditshëm i saktë i ulët i Bitcoin

Që nga 22 shtatori, afërsisht 30% e LTH-ve të Bitcoin po përballeshin me humbje si rezultat i rënies së BTC nga 69,000 dollarë në nëntor 2021 në rreth 19,000 dollarë aktualisht. Kjo ka të bëjë me 3% -5% të renditur nën shkallën që shoqëronte më parë bazat e tregut të Bitcoin.

Për rrethana, në mars 2020, norma e Bitcoin u ul e renditur nën 4,000 dollarë në mes të përplasjes së tregut të udhëhequr nga Covid -19, që ndodhi kur sasia e furnizimit me BTC të mbajtur nga LTH në humbje u ngjit në 35%, siç tregohet më poshtë.

5345d447d5cfc618891e43207e496b4a - Kjo metrikë e pronarit të qëndrueshëm të Bitcoin është afër normës së BTC 'zona më e ulët' - 15

Në mënyrë të ngjashme, baza e Bitcoin në dhjetor 2018 prej rreth 3,200 dollarësh ra dakord së bashku me statistikat e humbjes së LTH duke u rritur mbi 32%. Në të dyja situatat, BTC/USD u pajtua duke u futur në një cikël të gjatë të favorshëm.

Prandaj, shumëllojshmëria e LTH-ve në humbje përgjatë një tregu normal të rënies ka një tendencë për të ardhur në krye në varietetin 30% -40%. Me fjalë të tjera të ndryshme, norma e Bitcoin ka ende hapësirë ​​për të zbritur – me shumë gjasa drejt varietetit 10,000-14,000 dollarë – që “LTH-të në humbje” të arrijnë në zonën e bazës historike.

Së bashku me statistikat e furnizimit të LTH, të cilat gjurmojnë furnizimin e BTC-së të mbajtur nga pronarët e qëndrueshëm, tregon se këta financues ndërtohen dhe gjithashtu qëndrojnë përgjatë rënieve të tregut dhe gjithashtu shpërndahen në të gjithë tendencat rritëse të normës së BTC, siç tregohet në detaje më poshtë.

acb6225612a7e82343cf8797ea38fe24 - Kjo metrikë e pronarit të qëndrueshëm të Bitcoin është afër normës së BTC 'zona më e ulët' - 17

Prandaj, tregu i mëposhtëm në lulëzim mund të fillojë kur oferta e plotë e mbajtur nga LTH-të të fillojë të ulet.

Ndërtimi i Bitcoin është i fortë

Ndërkohë, larmia e adresave të grumbullimit në fakt është rritur vazhdimisht në të gjithë tregun aktual të rënies, programet e informacionit. Statistikat gjurmojnë adresat që kanë "të paktën dy transferta hyrëse pa pluhur dhe nuk kanë shpenzuar kurrë fonde".

0d0b7cd7a44813aa9d31e08c2838d269 - Kjo metrikë e pronarit të qëndrueshëm të Bitcoin është afër normës së BTC 'zona më e ulët' - 19

Interesante, kjo është e ndryshme nga ciklet e mëparshme të ariut që panë që shumëllojshmëria e adresave të grumbullimit të zbriste ose të qëndronte në nivel, siç tregohet në grafikun e mësipërm, duke rekomanduar që "mbajtësit" të mos shqetësohen nga shkallët aktuale të normës.

Në përmirësim, shumëllojshmëria e adresave me një ekuilibër jo zero arrin 42.7 milionë kundrejt 39.6 milionë në fillim të këtij viti, duke zbuluar zhvillimin e vazhdueshëm të klientëve në një treg me rënie.

cd77ff891eef7dc61123fe5ae8ad526e - Kjo metrikë e pronarit të qëndrueshëm të Bitcoin është afër normës së BTC 'zona më e ulët' - 21

Teknikat e normës së BTC do të thotë edhe më shumë pengesë

Bitcoin e ka megjithatë një kohë të vështirë për të shlyer 20,000 dollarë si ndihmë në një normë më të madhe interesi. Lidhja e saj me aksionet amerikane do të thotë gjithashtu edhe më shumë pengesë në vitin 2022.

E ngjashme: Ekspertët e Bitcoin ofrojnë 3 arsye që norma e BTC e renditur nën 20 mijë dollarë mund të jetë një 'kapur ariu'

Nga pikëpamja teknologjike, Bitcoin mund të bjerë edhe më shumë në 14,000 dollarë në vitin 2022 nëse prishja e filxhanit dhe dorezës së tij funksionon, siç tregohet në listën më poshtë.

e5c747bf1e64767b2d35622b17291278 - Kjo metrikë e pronarit të qëndrueshëm të Bitcoin është afër normës së BTC 'zona më e ulët' - 23

Një veprim i tillë duhet të shtyjë statistikat e lartpërmendura të “LTH në humbje” drejt zonës së kapitullimit 32% -35%, e cila mund të shoqërojë përfundimisht nivelin më të ulët të të gjitha kohërave në tregun aktual të rënies.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju