Ky kripto Top-50 është rritur nga përplasja e tregut të së mërkurës

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape d4115f2aef6905276ce9309d11d9a47f - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës - 17 c4204eb7d7e9606aeb62642b4fd878b5 - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës - 19

Axie Infinity (AXS), një shenjë indigjene për lojën video të shquar të blockchain, ka tejkaluar ndjeshëm tregun e kriptove në 24 orët e fundit.

AXS po tregtohet me 7% në 24 orët e fundit me 23.1 dollarë. Kjo vjen pavarësisht nga shumë simbole të tjera të ndryshme të top-50 kriptove që bien nga 6% në 35% në të njëjtën kohëzgjatje. Përveç AXS, fituesit e tjerë të ndryshëm janë monedha të qëndrueshme.

AXS pa 2 avancime të favorshme të cilat me gjasë e mbajtën shenjën përmes përplasjes. Alternativa falas e videolojës u mbijetoi telefonave Android, ndërsa kompania e bllokut BTCS përfshiu tokenin në procedurat e objekteve të saj.

Por AXS ende po tregton me rënie 32% gjatë javës së kaluar, duke ndjekur ndër aksidentet më të tmerrshme të kriptove në kohët aktuale. Top token Bitcoin është zhytur në shkallën e tij më të përballueshme duke marrë parasysh atë dhjetor 2020.

AXS në fillimin e celularit, likuiditet i freskët

Axie Infinity Origins është një variant i lirë për t'u luajtur i lojërave të spikatura video lojë për të fituar (P2E). Lansimi i tij në Android është i favorshëm për AXS, duke menduar se mund të sjellë edhe më shumë lojtarë direkt në pishinën P2E.

Tregime Trendi

83c883c02573de224ad7e34ac478e137 - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës - 21Tether bën shkëmbim 1 miliard dollarë për të mbështetur USDT Peg, ja se siLajme Altcoin 4f8f8da2372263348e4df965835eb242 - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës - 23Scoop: Çfarë fshihet pas rrëzimit të Crypto Stablecoin?Lajme Altcoin 78d0bf3c627c4d93ee9342bdd23e2e31 - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës - 25A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë?Lajme Altcoin cba39dbf886fbbdc00f9f6c90eb3e261 - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës së kaluar - 27Shenjat kryesore të memeve të goditura nga përplasja e kriptove; Lavaman SHIB, DOGE 30%Lajme Altcoin 771f190d456dab0e0090d8379f9fc546 - Ky kripto Top-50 është rritur rrëzimin e tregut të së mërkurës - 29Tregtari veteran Peter Brandt parashikon fundin lokal të BitcoinLajme Altcoin

Një veprim tjetër i favorshëm për token është përmirësimi i BTCS, i cili ka shumë të ngjarë të ofrojë likuiditet të freskët për AXS. BTCS deklaroi në një deklaratë që lejon klientët e saj të rrezikojnë në shenjë, dhe gjithashtu ka vendosur aktualisht në lidhje me 28,794 AXS.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Kompania, e cila është e detajuar në Nasdaq, deklaroi se me siguri do të krijojë shpejt një nyje vërtetuese AXS.

Informacioni vjen më shumë se një muaj pasi AXS hodhi mbi 600 milionë dollarë në ndër hakimet më të tmerrshme të kriptos në ditët e sotme. Axie që atëherë ka rritur edhe më shumë financime, dhe gjithashtu ka paraqitur shtrirjen e tokës në lojën e saj video për të rikuperuar lojtarët.

  Rimëkëmbja e Bitcoin (BTC) mund të jetë vetëm e përkohshme, shfaqjet e tregjeve të së ardhmes

Por tokeni ka humbur pothuajse dy të tretat e vlerës së tij duke pasur parasysh se hakimi.

Investitorët duan të simbolet me energji?

Fitimet e AXS mund të tregojnë një model midis investitorëve për t'u zhvendosur drejt e në simbole me energji të ndezur ose jashtë zinxhirit. Simbolet metaverse japin një energji të tillë, duke konsideruar se i përkasin një mjedisi më të madh. NFT dhe simbolet e lidhura me pagesat gjithashtu ofrojnë energji.

Të dhënat nga coinmarketcap zbulojnë simbole me punë të rëndësishme që i mbështesin ato - si TRX, FTX dhe gjithashtu APE - në fakt kanë rënë më së paku në 24 orët e fundit.

Kjo modë pasqyron një skenë të krahasueshme në tregtimin e kapitalit - ku kapitalistët kërkojnë furnizime me ekspozim edhe më të drejtpërdrejtë financiar gjatë kohërave të rritjes së lartë të kostos së jetesës.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju