Parashikimi i çmimit të Tron: eToro Kufizon tregtinë me përdoruesit amerikanë mund të tërheqë TRX nën 0.088 dollarë

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 2315494fcf7d7b1fcbd0d3198fb69cae - Parashikimi i çmimit Tron: eToro Kufizon tregtinë me përdoruesit amerikanë mund të tërheqë TRX nën 0.088 - 7 dollarë By Nancy Lubale Publikuar 1 minutë më parë Përditësuar 1 minutë më parë

Çmimi i Tron vjen nën stres të jashtëzakonshëm me eTo ro që kufizon aksesin e fitimit për përdoruesit amerikanë. Çmimi i Tron u ul menjëherë në të kuqe gjatë të mërkurës në mes të informacionit se eTo ro, një sistem tregtar social me siguri do ta heqë atë nga listimi në Shtetet e Bashkuara Pas deklaratës, TRX u hoq nga mbi 8.83% nga 0.1038 dollarë në një reduktim brenda ditës prej 0.0946 dollarë 24 nëntor. Tron (TRX) belbëzon 1.68 dollarë në kohën e shtypit.

eTo ro Për të kufizuar Tregtimin Tron në SHBA

eTo ro prezantoi më parë sot se përdoruesit e saj në SHBA me siguri nuk do të kenë shpejt aftësinë për të hapur vendosje krejt të reja ose për të marrë stimuj shtrimi nga Tron (TRX) si dhe Cardano (ADA). Deklarata që u ndërtua nga e marta më 23 nëntor thoshte se sistemi "do të kufizojë ADA dhe TRX për përdoruesit në SHBA". Duke përmendur çështjet qeverisëse, megjithatë nuk përshkroi pse u zgjodhën të dy kriptomat.

Sistemi i tregtimit të kriptove shqetësohet se sigurisht që nuk do t'u kërkojë përdoruesve të tregtojnë akoma vendosjet e tyre, megjithatë, përdoruesit me siguri nuk do të kenë aftësinë të hapin vendosje krejt të reja ADA ose TRX duke filluar nga 26 dhjetor 2021 ndërsa po shtrihen për TRX si dhe ADA me siguri do të drejtojë 31 dhjetor 2021.

Informacioni zgjati humbjet e fundit të Tron të specifikuara qartë nga një grafik V i përmbysur pas heqjes së asistencës 50-ditore të Mesatarit të Thjeshtë Lëvizës (SMA).

Korrigjimi i lartë në formë V-je i çmimit Tron synon për 0.0889 dollarë

Aktiviteti i çmimeve TRX në të vërtetë ka përcaktuar një grafik kryesor në formë V pas refuzimit nga niveli i lartë i 15 nëntorit rreth 0.13 dollarë. Humbjet u rritën të mërkurën në përputhje me informacionin nga eTo ro, duke e detyruar TRX të ritestojë ndihmën me 0.0987 dollarë të mirëpritur nga SMA 100-ditore. Linja e uljes së modelit në fakt ka arritur në krye të çmimit, me Tron që aktualisht tregton duart me 0.0991 dollarë.

Nëse ky model qëndron, pritet që TRX me siguri të përfundojë përmirësimin kryesor në formë V për të identifikuar uljen e 28 tetorit në 0.8896 dollarë, një rënie prej 11% nga çmimi ekzistues.

Historia e rënies në fakt është përmirësuar nga aktiviteti poshtë i shenjës së Divergjencës së Konvergjencës Mesatare në Lëvizje (MACD) si dhe nga aktiviteti i saj nën vijën pa drejtë në zonën e pafavorshme.

Në përmirësim, vendosja e RSI në 43.69 pranë zonës së mbishitur zbulon se çmimi i Tron është fuqimisht në duart e arinjve.

Grafiku ditor TRX/ USD

Tabela e drejtpërdrejtë

d689b8d54b092f8f259d0a01424733c4 - Parashikimi i çmimit Tron: eToro Kufizon tregtinë me përdoruesit amerikanë mund të tërheqë TRX nën 0.088 - 9 dollarë

Nga ana tjetër, një mbyllje e përditshme mbi SMA 50-ditore me 0.1028 dollarë mund të shkaktojë një rritje. Nëse kjo ndodh, çmimi i Tron mund të rritet për të ritestuar rezistencën në 0.1084 dollarë si dhe në nivelin më të lartë të 15 nëntorit në 1.329 dollarë

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Analiza e çmimeve të Binance BNB: BNB Coin i afrohet ATH mes partneritetit të Porto FC
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju