Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë do të ndodhë më pas?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 897502da629d4a62a1fbf76c7c7b9623 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë ndodh më pas? - 21

UNI, shenja amtare e Uniswap-it alternativ të decentralizuar me bazë në Ethereum, ka regjistruar një tubim të fuqishëm brenda shtatë javëve të fundit. Vlera e UNI është rritur me më shumë se 150% brenda shtatë javëve të fundit duke e vendosur atë sa më shpejt në mesin e shumë renditjeve të pesëmbëdhjetë kriptomonedhave më të larta sipas kapitalit të tregut.

f570703ffa1ffd74a2a9686f6baa6088 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë vjen më pas? - 23

Furnizuesi i njohurive në zinxhir, Santiment zbulon se rritja aktuale e vlerës së UNI-së ka qenë si pasojë e akumulimit të fortë të balenave dhe rritjes së ushtrimeve të trajtimit.

Sipas Santiment, adresat energjike çdo ditë për Santiment janë rritur në më shumë se 1,100. Kjo zbulon se lëvizja e vlerës mund të jetë ekstra e qëndrueshme, sepse është miratuar nga ushtrimet e forta të trajtimit.

1ce4b8e2a10b22e2bce6702f601d529a - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë ndodh më pas? - 25

Uniswap Whale Acumulation

Që nga përplasja e majit 2022, adresat e balenave të Uniswap kanë grumbulluar shumë argumente UNI në përqindje më të rënda. Adresat e balenës me 100 mijë deri në 1 milion UNI ka parë një rritje të madhe akumulimi brenda dy javëve të fundit. Santiment raportoi:

Duke folur për balenat, sasia e transaksioneve të mëdha (të cilat ne i konsiderojmë si transaksione të vlerësuara në 100 mijë dollarë ose më shumë) po rritet përsëri deri në maj, sillet po aq efektivisht. Ne mund të shohim qartë grumbullin më të rëndësishëm të transaksioneve të mëdha të balenave që filluan të formoheshin një javë në të kaluarën, thjesht përpara rritjes së vlerës më të rëndësishme deri në 9.69 dollarë.

Tregime Trendi

90d02c212767f03544d1bcc5283cf235 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë ndodh më pas? - 27Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme Altcoin 52665d4dfaed745ec57d3fd5b2e18dd3 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë ndodh më pas? - 29Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme Altcoin 0ddeaee5764a5fd96b24df60a3213959 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë balenash, çfarë ndodh më pas? - 31Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme Altcoin 7d258d95a9ac4a1923b54920a7e950c9 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë balenash, çfarë ndodh më pas? - 33Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme Altcoin 65e716ff9fa944f0d2d65a9f50523291 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë të balenave, çfarë ndodh më pas? - 35 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas korrigjimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme Altcoin

70e1f9cca3c5540efeb8e569bccfdfd8 - Uniswap (UNI) sheh 150% në shtatë javët e fundit mes akumulimit të fortë balenash, çfarë vjen më pas? - 37

Për më tepër, kthimet energjike të tregtarëve të zakonshëm për Uniswap janë rritur gjithashtu. MVRV 30-ditore aktualisht është rritur me më shumë se 22.5%. Santiment vëren se kjo është efektivisht mbi 'Zonën e rrezikut' prej +15% ose më shumë.

Sidoqoftë, Santiment u kërkon blerësve të rinj të qëndrojnë të kujdesshëm pas rritjes së mprehtë të vlerës jo shumë kohë më parë. Ai shënon:

Kthimet afatmesme të blerjeve dhe shitjeve fillojnë të tejmbushen, lajmi i shkëlqyer është se tregtarët afatgjatë (brenda MVRV 365-ditore) janë megjithatë efektivisht nën ujë. Kjo do të thotë se mund të ketë gjithashtu një rënie të ardhshme brenda javës ose dy javëve pasuese për UNI, megjithatë e ardhmja e tij në planin afatgjatë megjithatë duket të jetë e nënvlerësuar.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju