Përmirësimi i "Vasil hardfork" për Cardano më në fund shkon drejtpërdrejt!

Më e mira në

Kiber

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 922f9dea37ee193b1c00b44e5130324b - Përmirësimi i pirunit të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 17

ADA, kriptomonedha indigjene e blockchain-it Cardano në fakt është rritur me 7% në 24 orët e fundit duke u tregtuar me 0.47 dollarë. Norma më aktuale e hyrjes në Cardano ADA ndodh kur forku i shumëpritur Vasil në Cardano hyn në internet.

5054d09b639ba391b770f15f4248ebee - Përmirësimi i pirunit të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 19

Kompania e nënave dhe babait të Cardano Input Output Global (IOG) prezantoi se ata në fakt kanë ekzekutuar në mënyrë efikase përmirësimin e Vasil në rrjetin kryesor Cardano. Nisja aktuale ishte vërtet thelbësore për lagjen Cardano duke marrë parasysh disa pengesa gjatë dy muajve të fundit. Në deklaratën e IOG thuhet:

Kemi kënaqësinë të zbulojmë se sot, në orën 21:44:00 UTC, grupi IOG, në bashkëpunim me @Cardano Stiftung, forcoi në mënyrë efikase rrjetën kryesore Cardano duke përdorur një rast HFC, duke lëshuar kështu krejt të re #Vasil përfshin në zinxhir.

Hardfork Vasil sjell efikasitet të konsiderueshëm, si dhe përmirësim të aftësisë së rrjetit në blockchain Cardano. Ai gjithashtu siguron kapacitete më të mëdha të xhiros, përvojë shumë më të mirë të programuesit, efikasitet të rritur të rrjetit, si dhe çmime të reduktuara.

Përmirësimet e dorëshkrimit Plutus përfshijnë kapacitete krejt të reja të cilat sigurisht do t'u ofrohen projektuesve në rrjetin kryesor Cardano deri më 27 shtator. Deklarata nga IOG përmendi:Më 27 shtator, në fillimin e epokës së re, modeli i ri me kosto Plutus V2 do të jetë aktiv në zinxhir, duke hapur kështu plotësisht #Vasil funksionalitet për komunitetin e zhvilluesve”.

Tregime Trendi

f18d329d6702a883c2a2b3059446a480 - Përmirësimi i pirunit të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 21Reversal Bullish vendos çmimin e Tezos për 11.6% rritje.Lajme Altcoin d590f997cce4be65a7add643ba7534ae - Përmirësimi i pirunit të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 23Çmimi i Litecoin i bllokuar në një situatë të krijuar ose të thyer; Shikoni këtë përpara se të bliniLajme Altcoin 9aced3d88fb1eae4103a5b4867e72f1f - Përmirësimi i forkut të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 25Çmimi i Apecoin thyen barrierën prej 5.7 dollarësh për një tubim 14%, por çfarë më pas?Lajme Altcoin ceba3bf801c0496c55dc1c3ffb7ffbfc - Përmirësimi i forkut të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 27Modeli Bullish u shfaq në grafikun javor të çmimeve XRP; A duhet të blini?Lajme Altcoin 98d7538b467b566d5eaa552f0214d448 - Përmirësimi i pirunit të fortë Vasil për Cardano Fundi Goes Live! - 29Trendline Breakout vendos që Rally me monedha helium të arrijë në 7 dollarëLajme Altcoin

Fitore e madhe për komunitetin Cardano

Lagjja e kriptove lavdëroi grupin Cardano për një ekzekutim vërtet të qetë të përmirësimit të Vasil. Sistemi DeFi Genius Yield e quajti atë "një nga përditësimet më komplekse dhe më të rëndësishme të # Cardano rrjet i bërë ndonjëherë”. Bill Barhydt, krijuesi i sistemit të tregtimit të kriptove Abra gjithashtu e quajti atë një fitore të madhe për dizajnerët Cardano. Ai përfshinte:

Urime grupit Cardano ($ ADA) për Vasil hardfork. Më shumë përpjekje në zgjidhjen e kriptove. Bërja e UTXO-ve si dhe inputeve lehtësisht të aksesueshme për dorëshkrimet/Plutus pa i investuar ato është një fitore e madhe për dizajnerët. Te lumte!

Po pas Vasil Hardfork?

Pas suksesit të përmirësimit të Vasil, grupi Cardano me siguri do të përqendrohet aktualisht në ndërtimin e mjetit të tij të shkallëzueshmërisë Layer -2, procedurën Hydra. Procedura Hydra sigurisht që do të rafinojë marrëveshjet jashtë blockchain-it Cardano duke përdorur ende rrjetin kryesor si shtresën e sigurisë dhe negocimin. Nisja e procedurës Kydra sigurisht që do të ndodhë në fund të vitit 2022 ose gjatë tremujorit fillestar të 2023.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju