Voyager shpall afatin kohor për kthimin e fondeve të klientit, riorganizimin

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 3527f4ff4da372a038bc58e476656d4e - Voyager shpall afatin kohor për të kthyer fondet e klientit, riorganizimin - 7

Pas marrjes së autorizimit gjyqësor për të rikthyer aksesin në fondet e klientëve, Voyager të premten ofroi një përmirësim thelbësor.
Duke pranuar problemet individuale, biznesi deklaroi se filloi shpejt të rafinonte tërheqjet e parave shumë falë autorizimit.

31634326fece9820b5cc7e94801056d5 - Voyager shpall afatin kohor për kthimin e fondeve të klientit, riorganizimin - 9

Kur do të kthehen fondet e klientëve të Voyager?

Voyager deklaroi në një faqe në blog se po përgatitet t'u mundësojë konsumatorëve mundësinë e tërheqjes së parave rreth datës 11 gusht. Ai deklaroi se konsumatorët me siguri do të marrin një e-mail me informacion përpara se të tërheqin paratë që të kenë akses në aplikacion. Pas paraqitjes së kërkesave për heqje, konsumatorët me siguri do të merrnin para për 10 ditë, përfshirë këtu. Voyager deklaroi se me siguri do të kryejë dëshmi të operuara me dorë për mashtrimet, si dhe shlyerjen e llogarisë.

"Ne parashikojmë të rifillojmë aksesin në aplikacionin Voyager vetëm për tërheqje parash, duke filluar nga e enjtja, 11 gusht. Klientët me para në llogaritë e tyre do të marrin një email."

Pasi të bëhet e mundur tërheqja e parave, individët e Voyager marrin rreth 100,000 dollarë në ditë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju