Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 12d16bf1bd0262734a6f40d989ac47cb - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 17

Në Kongresin e Shteteve të Bashkuara ekziston një udhëzues i gjerë promovues i rivendosur i kriptove. Katër pjesëmarrës të Komitetit Bujqësor të Senatit paraqitën një shpenzim me qëllimin që Komisioni i Tregtisë së Mallrave dhe i të Ardhmes (CFTC) të jetë organi kryesor rregullator për industrinë e kriptove.

fa632ea3e58adc87c9559071214016db - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 19

4 ligjvënësit pas shpenzimeve janë senatori Debbie Stabenow nga Michigan, senatori John Boozman nga Arkansas, senatori Corey Booker nga New Jersey, dhe gjithashtu senatori John Thune i Dakotës së Jugut. Stabenow dhe gjithashtu Booker janë demokratë.

Ky është shpenzimi i tretë këtë vit që synon eliminimin e Komisionit të Sigurisë dhe gjithashtu të Shkëmbimeve si firma kryesore mbikëqyrëse e industrisë së kriptove.

Push i rinovuar për rregullimin e kriptove

Sipas Jake Chervinsky, kreu i planit në Shoqatën Blockchain, shpenzimet i konsiderojnë shkëmbimet e kriptove si "platforma dixhitale të mallrave" Kjo mbetet në kundërshtim të drejtpërdrejtë me terminologjinë e përdorur nga kryetari i SEC Gary Gensler, që mendon se shumica e simboleve të kriptos janë siguria dhe letrat me vlerë. . Ai gjithashtu kohët e fundit bëri presion mbi shkëmbimet e kriptove për t'u regjistruar me SEC.

Chervinsky ekspozon se shpenzimi dëshiron që shkëmbimet e kriptove të regjistrohen me CFTC dhe gjithashtu të respektojnë rregullore të veçanta për të siguruar klientët nga rreziqet dhe gjithashtu kontrollin.

Tregime Trendi

7b8e842a4e3f4fced39eeedf41adc993 - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 21 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas rregullimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme 2c5fb3692318342ab942c2951a1365eb - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 23 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme 11fcca0de83c44e5df27c0facea5da89 - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme fb66bce7d4c38c656ddababa5d0a15b6 - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin mbi 1,650 dollarë; A janë 1,900 dollarë në ofertë?Lajme 3405e55ec3fe99759062225c17f4e460 - Pse SEC nuk mund të mbikëqyrë më industrinë e kriptove - 29Analiza e çmimit të Apecoin: Çmimi APE Përgatituni për zhytje 25% me këtë BreakoutLajme

Sipas Peter Van Valkenburgh, kreu i studimit në CoinCenter, ekziston një ndihmë dydhomësh dhe gjithashtu dypartiake për udhëzimet e kriptove që pastron territorin e kriptove dhe gjithashtu mund të sigurojë klientët nga rreziqe të ndryshme.

A do të bëhet ligj ky projektligj

Aktivitetet aktuale rregullatore nga SEC në fakt janë goditur nga drejtuesit e kriptove dhe gjithashtu ligjvënësit. Sipas Chervinsky, udhëzuesi i dytë i tregut është një shqetësim kryesor në Uashington dhe gjithashtu një përzierje e kostove të ofruara në Kongres këtë vit mund të kalojë aq shpejt sa vitin e ardhshëm.

Kristin Smith, Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatës Blockchain, mendon se mbizotëron një këndvështrim pozitiv rreth një udhëzimi të mundshëm kripto. Ajo përcakton natyrën dypartiake të kostove dhe gjithashtu hapjet rregullatore në industrinë e kriptove si variablat që drejtojnë shtypin.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju