A do të lejojë që çmimi Shiba Inu të zmadhohet ky përditësim i Binance?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 6a4c515f7bcced92433b323ce2673584 - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 17

Binance, shkëmbimi më i madh i kriptove në botë, mori një lajm të madh për disa kriptovaluta. Sistemi i shkëmbimit ka përfshirë në fakt Shiba Inu si dhe 2 simbole krejt të reja në listën e tij të kontrollit të kriptomonedhave të qëndrueshme në Binance Card.

98cd08f2029adb736265273d6989fb23 - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 19

Shiba Inu për të marrë 60 milionë akses nga shitësi

Shkëmbimi i kriptove prezantoi se në të vërtetë ka përfshirë asistencë për Shiba Inu (SHIB), Orteku (AVAX), si dhe XRP. Sidoqoftë, ai përfshinte që karta Binance është thjesht e disponueshme për klientët në Zonën Ekonomike Evropiane (EEA) si dhe për të evakuuarit ukrainas që banojnë në të njëjtën zonë.

Aktualisht, karta Binance mban rreth 14 kriptovaluta.

Shiba Inu theksoi se aktualisht mbi 60 milionë shitës mund të paguajnë nga përmirësimi i SHIB. Sidoqoftë, klientët do të kenë deri në 8% kthim parash pa absolutisht asnjë tarifë vjetore ose FX.

Që nga lajmi, çmimi i Shiba Inu në fakt është rritur me mbi 2%. SHIB po tregtohet me një çmim të zakonshëm prej $0.000012, në kohën e gazetarisë. Është shumë e rëndësishme të kihet parasysh se kostot e Shiba Inu kanë shënuar një rritje prej më shumë se 15% gjatë 30 ditëve të mëparshme.

Tregime Trendi

2d46a323e617e3c97958dd0e9c025e48 - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 21 Analiza e çmimit THETA: A do ta çlirojë ky Breakout Theta nga konsolidimi i sajLajme Altcoin 19b6cd589a89cca110d1989b030f6b7a - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 23Analiza e çmimit të Bitcoin: A është rikuperimi mbi 23,000 dollarë i qëndrueshëm mes vëllimeve të ulëta?Lajme Altcoin 04da55cf36778b3235eb38100d33aed6 - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 25Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme Altcoin 7ca29ae09242e9e6acffb869968f6593 - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 27Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme Altcoin 23d6a3b65b7bcafa28e4b667be7e0ddb - A do të lejojë që ky përditësim i Binance të zmadhojë çmimin Shiba Inu? - 29Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme Altcoin

Megjithatë, sasia e saj e tregtimit 24 orësh në fakt është rritur me mbi 17% duke arritur në 315 milionë dollarë. Kriptomonedha e dytë më e madhe e globit meme po mban një vlerë tregu prej mbi 6.6 miliardë dollarësh.

Më herët, grupi SHIB ekspozoi emrat e lojës së tyre të ardhshme të videove me letra Collective (CCG), Shiba Eternity It njoftoi se po merren me Playside Studios për rutinën e shfaqjes, si dhe ditën e lansimit të saj. Ky mund të vlerësohet si veprimi i madh i mëposhtëm pas lëshimit të metaverses së tij.

Përditësimi i Binance ndihmon që XRP, AVAX të ngrihen

Ndërkohë, lajmet e reja të mëdha të Binance do të ndihmojnë drejt rritjes së simboleve XRP dhe AVAX.

Zhvillimi i XRP në fakt ka qenë i palëvizshëm për shkak të veprimit të vazhdueshëm ligjor të Ripple me SEC. Kostot e XRP gjithashtu u rritën me rreth 2% pas lajmeve të Binance. Aktualisht tregtohet me një çmim të zakonshëm prej 0.3734 dollarë. Vëllimi i tij i tregtimit 24 orësh është pjesërisht i barabartë me 956.4 milionë dollarë.

Megjithatë, çmimi i AVAX-it gjithashtu u rrit me 4% për t'u tregtuar me një çmim të zakonshëm prej 24.31 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju