Padia e XRP: Mohimi i SEC i komenteve të mëparshme për Etherin nuk po shkon mirë me komunitetin XRP

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 80fd424d597a0ee5af1d559c8b1c7484 - Padia XRP: Mohimi i SEC i ish-komenteve për Etherin nuk është mirë me komunitetin XRP - 5 By Palak Malhotra Botuar para 28 minutash Përditësuar 28 minuta më parë

Përmirësimi më i ri në luftën e përsëritur të mediave sociale të luftuar nga komuniteti XRP, në lidhje me kostumin XRP, së fundmi pa që komuniteti të bashkohej për të goditur SEC për një përgjigje të dërguar me email nga kompensimi që në fakt është hedhur në Twitter Sipas pamjes së ekranit të e-mail, SEC pohon se ata kurrë nuk kanë bërë asnjë lloj komenti publik në lidhje me Eterin'& rsquo; s në këmbë, pavarësisht se ka Hinman'& rsquo; Fjalimi i 2018 ofrohet ende për kompensimin'& rsquo; s faqen e internetit. Për më tepër, ata specifikuan në procedurën e tyre të gjykimit për të kuptuar nëse një kriptomonedhë është një mbrojtje.

“& ldquo;Ju lutemi sugjeroni që KSHZ-ja në fakt nuk ka bërë asnjë lloj deklarate publike në lidhje me qëndrimin e Ethereum Për më tepër, ju lutemi vini re se zgjidhja nëse një kriptomonedhë mendohet për një mbrojtje varet nga veçoritë dhe gjithashtu nga përdorimi i kriptomonedhës. Për më tepër, shkëmbimet e kriptomonedhave nuk janë shkëmbime sigurie dhe letrash me vlerë të menaxhuara." ; një mbrojtje? & rdquo;Ethereum the

A është paragjykimi në drejtim të ETH mbiSEC?XRP ndaj CoinGape & rsquo; rrëfimi aktual, ngjashmëritë e papërpunuara në procedura

Sipas të dyjave dhe gjithashtu ETH kanë qenë në të vërtetë më të mëdha sesa të dukshme për komunitetin përgjatë XRP kompensimi. Megjithatë, mbetet vetëm për të sulmuar KSHZ-në veprimet ligjore tërësisht të shtrenjta dhe afatgjata XRP me shqetësimin për të qenë mbrojtje jo e listuar. e komentuar Shefi i KSHZ-së Grundfest kjo çështje gjithashtu para padisë ishte dorëzuar, duke sfiduar mbi'& rsquo; pozicionin që ai pretendoi, “& ldquo; zbatimin e legjislacionit të mbrojtjes përgjegjësitë e KSHZ-së duke u larguar XRP ETH pa të meta ngre kërkesat thelbësore të drejtësisë në lidhje me stërvitjen compensation discernment”& rdquo;.(* )vetë i bëri mosmarrëveshjet e veta përkundrazi të dyshimta kur filloi të luftonte me kujdes në mbështetje të konfliktit të DPP-së, duke u përpjekur gjithashtu të ruante provën të redaktuar ose nën vulë.

Dëshmia e SEC përbëhej nga të dy regjistrimet e lidhura me të'& rsquo; s konferencat Kjo praktikë e ligjit, përgjatë rrugës së e-mail bisedave shqetësuese SEC një palë e tretë që mori mbështetje nga me për të vlerësuar pronën e saj elektronike sipas strukturës së deklaruar në me'& rsquo; s SEC 3, 14, fjalim. Hinman është e mundur që qershori të lejojë qëllimisht profesionin ETH hapur në treg ndërsa godet Është një kostum, duke imponuar shitjen e tij SEC si siguri dhe letra me vlerë të pa listuara. Rripple me

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Themeluesi i SkyBridge Capital identifikon Bitcoin si "ari dixhital"
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju