Parashikimi i çmimit XRP: Ripple mund të bjerë 9% më tej pasi dështoi të mbajë në 0.75 dollarë

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive d10ab5acd8c2d96ab6e25fa3539e7233 - Parashikimi i çmimit XRP: Ripple mund të bjerë 9% më tej pasi të dështojë të qëndrojë në 0.75 $ - 7 By Nancy Lubale Botuar 34 minuta më parë Përditësuar 34 minuta më parë

Çmimi Ripple (XRP) në fakt ka rënë nën stres ekstrem të marketingut pasi ka hequr dorë nga asistenca afatshkurtër rreth zonës prej 0.75 dollarësh. Parashikimi i çmimit të XRP është me siguri i drejtuar në pengesë gjithashtu pasi ankthi kap gjithë tregun. Indeksi i Frikës Kripto dhe gjithashtu Indeksi i Lakmisë qëndron në 18/100, duke treguar frikën ekstreme që është një tregues se financuesit janë po aq të stresuar.

Parashikimi i çmimit XRP: Një kthim në 0.6838 dollarë afrohet

Profesionet e çmimit Ripple në 0.7459 dollarë, 31% renditen poshtë nivelit të lartë të 23 dhjetorit rreth 1.0750 dollarë. Pas shmangies nga niveli i lartë i përmendur më parë, aktiviteti i çmimeve XRP në fakt ka zhvilluar një rrjet paralel në rënie në grafikun e përditshëm duke regjistruar një koleksion të niveleve të larta dhe gjithashtu të ulëta të reduktuara.

Një rrjet paralel që zvogëlohet është një rrjet në thelb i rënies që rekomandon që Ripple mund të bjerë më tej nëse vazhdon tregtimin brenda kufijve të rrjetit.

Prandaj, dështimi për të mbështetur ndihmën e menjëhershme në 0.7459 dollarë të dhënë nga kufiri qendror i rrjetit, mund të shohë rënien e çmimit të simbolit të kompensimeve ndërkufitare për të identifikuar kufirin e reduktuar të rrjetit dominues në 0.6838 dollarë. Ky veprim sigurisht që do të ketë një rënie prej 8.87% të renditur nën çmimin aktual.

Grafik ditor XRP/ USD

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani përafërsisht Kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$ Tabela e drejtpërdrejtë

e2dfb78c3601616f6f0db1bd250f8946 - Parashikimi i çmimit XRP: Ripple mund të bjerë 9% më tej pasi të dështojë të mbajë në 0.75 $ - 9

Vini re se parashikimi i rënies së çmimit të XRP konfirmohet nga besimi cinik aktual që ka kapur në të vërtetë të gjithë tregun duke krijuar që i gjithë kapitalizimi i tregut të kriptove të bjerë i renditur nën shifrën 2 trilion dollarë, sipas informacionit nga CoinMarketCap.

Për më tepër, standardet e zhvendosjes me pjerrësi të ulët dhe gjithashtu vendosja e Indeksit të Forcës Relative (RSI) në 32.98 vërtetojnë tezën e rënies së XRP-së. Vini re se energjia e rënies sigurisht që do të fitojë edhe më shumë kontroll pasi RSI të shkojë në zonën e mbishitur.

Aktiviteti zbritës i shenjës së divergjencës së konvergjencës mesatare lëvizëse (MACD) dhe gjithashtu vendosja e saj e renditur poshtë vijës pa në zonën e kundërt përfshin gjithashtu mbështetje për pasqyrën cinike të Ripple.

Duke parë mbi gardhin

Parashikimi në rënie i çmimit të XRP sigurisht që do të revokohet nëse demat qëndrojnë në asistencën e menjëhershme në 0.74596 dollarë, i mirëpritur nga kufiri qendror i rrjetit në rënie. Nëse kjo ndodh, Ripple mund të ngjitet mbi shkallën emocionale 0.80 dollarë për të identifikuar kufirin kryesor të rrjetit në 0.8096 dollarë ose standardet e zhvendosjes mbi të.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Amber Group bashkëpunon me kompaninë e teknologjisë klimatike Moss Earth për të blerë kompensime karboni prej 2 milion dollarësh
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju